Canadareis 2004 - Zondag 18 juli

Uit het dagboek van Mia:
Vandaag wordt een beetje een rustdag.  Eerst ontbijten, daarna een korte wandeling want het wordt weer een warme dag.  Daarna naar de winkel op zoek naar het hackers-tijdschrift voor Stijn.  We vinden het!  We kopen een pot bloemen voor Bruce en Valerie.  Nog wat inkopen voor de picknick.
We gaan naar het meer.  Het is heet (32°).  Het is niet te doen om op blote voeten op het strand te lopen, ook niet om in het zand te liggen.  Schaduw is beter en de toer van het meer wandelen met de voetjes in het water.  Tot driemaal is het alarm voor een 'Missing Child'.  Iedereen moet uit het water.  De derde maal duurt het lang eer een elfjarige jongen gevonden is.  Er worden meerderjarige vrijwilligers gevraagd om hand in hand door het meer te stappen.  Robert helpt mee.  Het blijkt uiteindelijk vals alarm.  Gelukkig!  Ondertussen zijn er wel drie brandweerwagens en een ziekenwagen aangekomen.  Het wordt tijd om naar huis te gaan.  We hebben een mooie (? = rood) kleurtje.  De aftersun komt goed van pas.

Vanavond: kippenfilet op de barbecue.  Dat is Bruce's werk.  Tomaat, komkommer, selder, groentenmix en pasta-salade.  Glaasje wijn.  Fruit, pie en Belgische chocolade.  Voor één keer mag het wel.  Valerie komt afscheid nemen.  Morgenvroeg moet ze naar Edmondton voor haar werk.  We danken haar van harte voor de gastvrijheid.

Het wordt stilaan tijd om ook te gaan slapen.  Tim is nog aan het lopen op de trimmer.  Het zal weer warm zijn boven.  Maar dat we nemen we er bij!  Op internet is gelezen over de zware storm aan de Belgische kust en over de stoelendans in de Belgische politiek.

159-5916_img.jpg (79613 bytes)

159-5919_img.jpg (68716 bytes)

159-5920_img.jpg (83798 bytes)

Links:

Vorige dag - Volgende dag