Noorwegen 2005 - Donderdag 14 juli

Uit het dagboek van Mia:
Rond 8 u. een beetje hals-over-kop vertrokken, zonder veel enthousiasme eigenlijk. Eerst nog moeten naar Versavels rijden om broodjes, na bij Mahieus voor een gesloten deur te hebben gestaan. 
De eerste keer ook op reis met een onvoltallig gezin. Nele blijft thuis om te studeren voor haar herexamens.
Zonder veel moeite rond 15 u. in Bremen aangekomen in ons sobere Formule 1-verblijf. De aanblik van het netjes opgemaakte bed brengt de eerste aarzelende vakantiegevoelens naar boven. Eindelijk wat rust na zovele maanden kopzorgen, koersen...!
Ik heb tijdens de rit wat geslapen, lees op het gemak de krant. Bert doet een dutje. Hij is er hard aan toe. Lies en Tim bekijken een DVD op Tims gloednieuwe infrastructuur.
Onze laatste broodjes moeten eraan geloven. 
Rond halfzeven besluiten we ons toch naar het centrum van Bremen te begeven. Dankzij GPS : probleemloos. Prachtige dom en stadhuis. Verkeerde lens op fototoestel. Bij volgende stadsbezoek breedhoeklens gebruiken. Nog even een foto bij de Bremerstadsmuzikanten. Als je de twee voorpoten van de ezel vasthoudt, brengt dit geluk, mag je een wens doen en kom je naar Bremen terug. We zien wel...
Terug naar onze kamers, maar niet vóór we de Langemarckstrasse hebben opgezocht en gefotografeerd.
Partijtje manillen om de dag af te sluiten. Lies en ik winnen.
22 u. : bedtijd, slaapwel!

Volgende stap naar de volwassenheid: voor we vertrekken krijgt Tim een gloednieuw scheerapparaat.  Voor we vertrekken, kan hij zich scheren en dan is hij weer goed voor enkele maanden.
 
 
 
 

Volgende dag