Andorra 2010 - Dinsdag 3 augustus

Uit het dagboek van Mia:
Geen mooier vakantiegevoel dan 's morgens ruiken hoe 'ons bolleke' gevuld wordt door een heerlijke koffiegeur, terwijl je nog languit in je bed ligt!

Vandaag hebben we onze stapschoenen van onder het stof gehaald.
Wat bedoeld was als een gezapige inloopwandeling is alweer uitgedraaid op een stevige wandeling van ruim 14 km met een hoogteverschil van net geen 900 m. We zullen het nooit leren zeker ?
Het moet hoegenaamd geen mooi gezicht geweest zijn. Wat mij betreft was het net niet de processie van Echternach. Wel,  twintig dubbele passen voorwaarts en dan vijf keer goed uitblazen. Man, man!  Wat een conditie!  Ik schrijf het hier niet graag zwart op wit neer, maar ik moet beginnen toegeven dat eens Sarah langs is geweest, alles toch een beetje bergaf gaat (om in de context te blijven!).
Bert, de padvinder van dienst, moest bovendien al zijn trucs uit de kast halen om ons op het goede pad te houden. Onze eerste indruk is dat wandelwegen hier heel karig zijn aangeduid. Bovendien vinden we de aangeduide wandeldoelen meestal niet terug op onze kaart! Een beetje miserie dus.
Maar goed, we zijn niet verdwaald. Dat is het bijzonderste.
Na wat Sangria vanavond, zullen we wel weer wat moed hebben voor morgen zeker ?

Volgende dag