Egypte 2010 - Zondag 11 april

Dag 8: Caïro - Luxor - Amsterdam - Zaventem - Sint-Juliaan

Na het ontbijt, check-out uit het hotel en transfer naar de luchthaven van Caïro. Terugvlucht van Caïro naar Amsterdam via Luxor.

Klik hier voor het fotoverslag van deze dag

Uit het dagboek van Mia:
Geen oog dichtgedaan! De hele nacht niet! Ma zal boffen als ze me ziet! Wedden dat ze suggereert dat we in het vervolg beter thuis blijven om uit te rusten?
Ontbijt om 6u.00 om daarna af te reizen naar de luchthaven.  De transfer verloopt voorspoedig tot in Amsterdam.  Er is geen vertegenwoordiger van Escape te zien.  Daar staan we, vijf sukkelaars, alleen, in de steek gelaten! Snif!

Bert gaat op verkenning naar de meetingcorner.  Ook niemand!  Er zal niets anders opzitten dan de trein te nemen zeker?  Thalys? Alleen nog eersteklas aan 108 euro per persoon.  Hebben we er niet voor over.  Dan maar een hele lange treinrit, gedeeltelijk met de bus wegens werkzaamheden.  Uitgerekend vandaag!

Na heel veel stops en gesukkel arriveren we om 22u.00 in Gent. We moeten er niet meer op rekenen om nog in Ieper te geraken en bovendien is er op de lijn Gent-Kortrijk ook hinder door een ontspoorde goederentrein... In Deinze moeten de reizigers op bussen overstappen!!! Gelukkig heeft ons voorzienig Timmeke de auto meegenomen naar Gent (of was het toch vooral uit eigenbelang?)
Geen gezeur! We gaan met Tim en Valerie frietjes eten! En dan recht naar huis! Eind goed, al goed!

Volgende dag